+359886763129 bagatur@abv.bg

прабългарска школа за оцеляване

Преживей Багатур

Преживявания

За ученици

Посещението в Багатур е едновременно образователно и забавно. През последните 5 години имаме над 600 посещения от училища и от опит знаем, че заниманието децата са по-любознателни и мотивирани.

Рожденни дни

В Багатур можем да организираме рожден ден за вашето дете, който обещаваме, че ще запомни! При нас вашето дете ще може да празнува един истински екстремен прабългарски рожден ден!

За компании

Това не е обичаен тиймбилдинг. Тук ще станете част от исторяита, в която вашия екип ще бъде главният герой! А ако сте мултинационален екип, чужденците в екипа ви ще искат да останат завинаги в България!

За семейства

Ела с твоето семейство и прекарайте невероятен семеен ден, който ще се превърне в забравим спомен. Децата ви ще се влюбят в това място, гарантираме ви!

Ергенско/ Моминско парти

При нас също така може да организирате различно 💍 ергенско/моминско парти 🥳 и много други. Нека ви изненадаме!

Занимания

Стрелба, езда, фехтовка

Наслади се на езда на здрял кон, опитай да уцелиш целта с лък или тествай с приятелите си кой е по-добър във фехтовката.

Автентично селище

Автентичният аул(укрепен град) Багатур ще те пренесе в древността в 5-те си арени, две юрти, транна зала, еспозиционна и място за почивка.

Каскадьори

При нас можете да откриете едни от най-добрите каскадьори в България, участвали в редица исторически филми, които ще престъздадат най-реалната битка с копие, меч, кон и др.

Групови битки и състезания

Наслади се на битка или състезание, което ти избереш. Участвай сам или с твоето семейство и приятели.

Покани

Частно събитие

Създали сме над 5 различни програми, възстановки и спектакли и можем да ги представим на вашата сватба, фирмено парти, рожден ден и др. Просто ни попитайте. 🙂

Фестивал/Събор

През годините сме участвали в над 500 фестивали и събори като Жеравна и други. Нашите участия винаги се запомнят! Виж видеото по-долу и усети атмосферата.

Филми и продукции

Нашите каскадьори и доброволци са участвали във филми като “Левски” и много други. С радост ще участваме и във вашата продукция!

Други

За други поводи, просто ни попитайте. Имаме подходяща програма за повечето случаи, за които можете да си помислите.

Често задавани въпроси

Какви са възрастовите ограничения?

Имаме деца от детските градини до дядовци.

Има ли входна такса за мястото?

Няма

Какво може да се прави там?

Стрелба с лък, езда, фехтовка, интерактивен исторически разказ, групови сражения, автентично изграден град.

Как се стига до там?

Прабългарска школа за оцеляване

Преживей Багатур